The right power for your business
img
ยป
Despre noi

Despre Overseas Manpower - Consultanta resurse umane - Firma recrutare personal

Firma recrutare personal Overseas Manpower, prin consultantii sai, activeaza pe piata fortei de munca din Romania incepand cu 2007. Ne-am impus datorita profesionalismului serviciilor oferite si a unei bune colaborari cu cei care apeleaza la serviciile noastre - locuri de munca strainatate. Feedback-urile primite au condus la imbunatatirea continua a serviciilor oferite.
 
Ne adresam companiilor din Romania si strainatate, avand parteneri in Europa si nu numai. Venim in sprijinul dvs. cu servicii de consultanta resurse umane, preluand activitatea de recrutare si gasim cele mai bune solutii, in scopul eficientizarii procesului de recrutare personal si de reducere a costurilor.

Ne adresam companiilor care inteleg ca in actuala situatie economica avantajul competitiv al multor companii este capitalul uman. Stim ca nivelul de expertiza si cunostinte al fiecarui angajat contribuie direct la succesul unei organizatii. 

Obiectivul Overseas Manpower - firma recrutare personal este ca, alaturi de partenerii sai, sa dezvolte relatii durabile care au la baza preocuparea comuna pentru atingerea si cresterea performantei in afaceri.

Capitalul uman evaluat si existent in baza noastra de date acopera toate nivele de performanta si cunoastere pentru diverse domenii de activitate.

 

 
" O organizatie puternica este una in care indivizii au cunostintele, aptitudinile, dorinta, si oportunitatea de a reusi personal într-un mod care conduce la succesul organizational."

(Stephen Covey)